Wie zijn wij

Nelleke Dillema
Ik ben graag in gesprek en aan het werk met mensen. Een rol als coach past goed bij mij. Het is erg leerzaam en elke keer weer spannend om een poos naast iemand te ‘lopen’ om zijn/haar voedings-, leef- en beweegpatroon te zien veranderen. Keer op keer zie ik dat gezond leven veel oplevert.

Het is prettig samenwerken in de maatschap, we runnen onze praktijk met veel plezier. Ik woon in Zutphen. Ontspanning en inspiratie vind ik in het maken van mijn eigen kleding, wandelen en museumbezoek.

Nienke Gebbink
‘Wat maakt dat je kiest om de opleiding tot diëtist te gaan volgen?’ Dit was de vraag die ik kreeg op de eerste dag van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Een duidelijk antwoord had ik op dat moment nog niet. Nu heb ik dat antwoord wel. Ik vind het werken als diëtist namelijk heel veelzijdig. Ik zie elke dag andere mensen, van jong tot oud en met veel verschillende hulpvragen. Soms zijn de hulpvragen redelijk gelijk maar de gesprekken toch totaal verschillend. Elk mens is uniek, dat maakt ook de aanpak telkens anders. Samen met cliënten ga ik op zoek naar wat goede leefstijlkeuzes zijn.

Samen met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Didam. Ontspanning vind ik in het lezen van een goed boek, leuke dingen doen met mijn gezin en hardlopen. Ik ben graag buiten in de tuin en wandel veel.