Wie zijn wij

Nienke Gebbink
‘Wat maakt dat je kiest om de opleiding tot diëtist te gaan volgen?’ Dit was de vraag die ik kreeg op de eerste dag van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Een duidelijk antwoord had ik op dat moment nog niet. Nu heb ik dat antwoord wel. Ik vind het werken als diëtist namelijk heel veelzijdig. Ik zie elke dag andere mensen, van jong tot oud en met veel verschillende hulpvragen. Soms zijn de hulpvragen redelijk gelijk maar de gesprekken toch totaal verschillend. Elk mens is uniek, dat maakt ook de aanpak telkens anders. Samen met cliënten ga ik op zoek naar wat goede leefstijlkeuzes zijn.

Samen met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Didam. Ontspanning vind ik in het lezen van een goed boek en leuke dingen doen met mijn gezin. Ik ben graag buiten in de tuin en wandel veel.

Paula Valk
Januari 2022 ben ik afgestudeerd als diëtist en gelijk aan de slag gegaan in loondienst in de eerste lijn. Mijn passie is om samen met de ander te kijken waar de knelpunten binnen de voeding, maar ook daarbuiten liggen.

Daarnaast vind ik het prachtig om te zien wat een kleine aanpassing in het voedingspatroon voor elk individu teweeg kan brengen.

Niet altijd is de voeding de oorzaak van het probleem. Naast dat ik diëtist ben, volg ik ook een opleiding tot Hapto-therapeut, omdat ik het belangrijk vind een mens als geheel te zien. Samen kijken waar het gedrag vandaan komt en aan de hand daarvan samen naar de voeding, beweging en ontspanning kijken. Dit met als doel je leefstijl en gezondheid te verbeteren en weer lekker in je vel te zitten!