Wie zijn wij

Mijn naam is Nelleke Dillema. Ik ben in 1985 afgestudeerd als diëtist in Groningen. Ik heb jarenlang als diëtist, maar vooral als gezondheidsvoorlichter gewerkt bij de thuiszorg en de GGD. In 2004 heb ik ervoor gekozen om een eigen praktijk te starten en eigen baas te zijn. Ik ben graag in gesprek en aan het werk met mensen. Een rol als coach past goed bij mij. Het is erg leerzaam en elke keer weer spannend om een poos naast iemand te ‘lopen’ om zijn/haar voedings-, leef- en beweegpatroon te zien veranderen. Keer op keer zie ik dat gezond leven veel oplevert. Ik woon met mijn man en drie kinderen met veel genoegen in Gaanderen. In mijn vrije tijd lees ik graag en houd ik van museumbezoek.

Ik ben Nienke Gebbink. Ik heb de opleiding voeding en diëtetiek gevolgd in Nijmegen. Ik ben in 2007 afgestudeerd. Het eerste jaar heb ik gewerkt als diëtist bij de thuiszorg. In 2008 kreeg ik de kans om mij als zelfstandig diëtist te vestigen in Doetinchem. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Het werken als diëtist trekt mij aan omdat ik cliënten kan informeren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Didam. Ik vind ontspanning in het lezen van een goed boek en het verzorgen van mijn twee pony’s. Daarnaast ben ik graag buiten, dus wandel ik veel en ben regelmatig in de tuin te vinden.